Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Със сигурност няма да познаете на колко години е този мъж. Ние не успяхме и се изненадахме много (снимки) Със сигурност няма да познаете на колко години е този мъж. Ние не успяхме и се изненадахме много (снимки)
Facebook Twitter Google+Запознайте се със сингапуреца Чуандo Тан (Chuando Tan), който е точно на 50 години. Да, на петдесет! Освен добрия ген, Чуандo полага... Със сигурност няма да познаете на колко години е този мъж. Ние не успяхме и се изненадахме много (снимки)

Запознайте се със сингапуреца Чуандo Тан (Chuando Tan), който е точно на 50 години. Да, на петдесет!

Освен добрия ген, Чуандo полага доста усилия за изумителния си външен вид – той редовно посещава фитнеса и се храни здравословно, най-вече с Хайнан пиле с ориз – неофициалното национално ястие на Сингапур.

Пилето първо минава през обработка с пара, а след това се изпича, висящо върху кука.

Месото става толкова крехко, че само се отделя от костите.

Хайнан пилето се поднася с ориз, краставички и соев сос.

В края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век Чуандo Тан е един от най-популярните модели в Сингапур, после се пробва и както поп певец, за да открие най-голямата си страст – фотографията.

Днес Чуандo, който има над 160 000 последователи в „Инстаграм“, е собственик на фотографската фирма ChuanDo & Frey.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари