Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Изповед на една жена: 365 дни се въздържах от любовен живот, ето какво научих Изповед на една жена: 365 дни се въздържах от любовен живот, ето какво научих
Facebook Twitter Google+След развода и прекратяването на дългогодишна връзка, тази блогерка решила цяла година да прекара в любовон въздържание, а ето какво научила от... Изповед на една жена: 365 дни се въздържах от любовен живот, ето какво научих

След развода и прекратяването на дългогодишна връзка, тази блогерка решила цяла година да прекара в любовон въздържание, а ето какво научила от този „експеримент“…

Преди три години блогърката Таба Уортън Мунтизингер се разделила със съпруга си, а пропадналият брак оставил отпечатък върху нея, но само след няколко месеца тази 32-годишна майка на две деца пак се влюбила.

Въпреки това, новата любов завършила с болезнено прекратяване след една година, така Таба решила, че е време за промяна в любовния й живот.

Просто мразех самата себе си и не се грижех за тялото си. Раздавах се емоционално, а в замяна получавах много малко и всеки път скъпо плащах цената за това.

 Поради това реших да направя един експеримент, като се лиша от връзка с мъж за една година. 

Не исках романтичната връзка или секс да ме спрат в това да бъда емоционално самодостатъчна и затова реших една година да не излизам на срещи или да водя любов с някой, разкрива блогърката, а това са нейните заповеди за забрана на връзките. 

1. Няма да се впускам в романтични връзки

2. Няма да се впускам в секс без ангажименти

3. Няма да съжалявам, че съм сама

4. Няма да търся връзка, само защото се чувствам самотна

5. Няма да прекарвам живота си в търсене на партньор

6. Ще се обичам сама колкото мога

7. През трудните моменти ще ме води любовта към децата и приятелите.

8. Свободното си време ще използвам, за да подобря живота си, без очаквания от другите

Ето какво научила блогърката след само няколко месеца от експеримента:

Да живееш без мъж, не означава да живееш без любов. Не се осъждайте на живот, изпълнен със самота. Просто намерете любовта в нещо друго. Времето, енергията и емоциите, които преди това влагахте в отношенията, т.е. секса сега използвайте за други неща и засилвайте връзката с децата и приятелите. 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари