Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ето кой е най-добрият град за живеене в света Ето кой е най-добрият град за живеене в света
Facebook Twitter Google+ Класацията е направена след изследване на 30 фактора, сред които стабилност, здравеопазване, културна сцена, чистота на природата, образование и инфраструктура. Австралийският град... Ето кой е най-добрият град за живеене в света

 Класацията е направена след изследване на 30 фактора, сред които стабилност, здравеопазване, културна сцена, чистота на природата, образование и инфраструктура. Австралийският град Мелбърн е най-добрият град за живеене в света, сочи класация на списание Economist.

На второ място се класира австрийската столица Виена.

А челната тройка допълва Ванкувър в Канада. Кои са най-сексуалните градове в света? Ново проучване разкрива кои са най-сексуалните градове в света. Изследването разкрива в детайли какво е отношението на жителите на град… Прочети повече Прави впечатление, че от 10-те най-добри града за живеене, три са в Канада и три в Австралия. Освен Виена, още два европейски града влизат в челото на класацията – Хамбург и Хелзинки.
 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари