Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Любовни сигнали: Как се държи той, когато иска нещо сериозно? Любовни сигнали: Как се държи той, когато иска нещо сериозно?
Facebook Twitter Google+Разберете кои са петте най-често срещани сигнали, когато мъжете искат нещо повече от любовна връзка с Вас. Той е честен с Вас... Любовни сигнали: Как се държи той, когато иска нещо сериозно?

Разберете кои са петте най-често срещани сигнали, когато мъжете искат нещо повече от любовна връзка с Вас.

Той е честен с Вас и се чувства удобно във Вашата компания

Вие имате доверие един в друг и той Ви позволява да се чувствате комфортно, когато сте заедно, без напрежение.

Говорете за лични въпроси

Разговорите Ви са много по-дълбоки от ежедневните теми, като например как сте прекарали деня, обяда и т.н. Мъж, който е сериозен, няма проблем да обсъжда своите визии, цели и предизвикателства в живота.


Той е готов да сподели това и да покаже уязвимост, без да се страхува, че това не е типично поведение на мачо.

Объръща внимание на Вашите интереси и амбиции

Човекът, който обръща внимание на Вашите цели в живота, е човек, който иска да Ви задържи и да Ви помогне да ги постигнете. Вашето бъдеще е важно за него, но внимавайте действията му да бъдат по-силни от думите.

Вземане на важни решения

Преди да вземете решение, не забравяйте да попитате за мнение, защото това означава за него толкова, колкото и за Вас.

Той не иска да играе „игри“ с Вас

По този начин ние мислим за онези, които не се появят веднага след срещата, за да не изглеждат отчаяни или не отговарят веднага на съобщението, което сте им изпратили. Той е директен и знае какво иска, а именно да запази вниманието и интереса Ви без игри.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари