Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
20-годишна британка взриви обществеността със скандалните си разкритията за света на модата (СНИМКИ) 20-годишна британка взриви обществеността със скандалните си разкритията за света на модата (СНИМКИ)
Facebook Twitter Google+Модел от Лондон разкри пред целия свят тъмните страни на модния бизнес. Пред „Дейли мейл” 20-годишната Джаз Егер споделя, че индустрията е... 20-годишна британка взриви обществеността със скандалните си разкритията за света на модата (СНИМКИ)

Модел от Лондон разкри пред целия свят тъмните страни на модния бизнес. Пред „Дейли мейл” 20-годишната Джаз Егер споделя, че индустрията е тясно свързана с проституцията. По думите й, много често се принуждават с богати клиенти, за да се издигнат в кариерата.

Момичето разказва още, че също е получавало неприлични предложения.

Едното дошло от ирански актьор, който бил готов да се раздели с крупна сума, за да се порадва на компанията й. Предлагали й също да прави компания на трима милиардери на гръцка яхта, но тя отказала.

Егер твърди, че големите модни агенции и известните модели са въвлечени в отвратителни „подземни сделки”, от които заработват около 2 милиона долара за нощ. Научила за тях, докато преговаряла за подобен „договор” с мъж, наричащ себе си Джордж. Той получил контактите й от „една от най-известните световни модни агенции в света, която се явявала „партньор” на компанията, обърнала се към нея за секс услуги.

След като 20-годишната красавица отказала офертата, сводникът Джордж започнал да я убеждава, че за да се издигне в кариерата, трябва да прави секс с богати клиенти. Джаз останала най-разочарована от думите му, че „всички в индустрията го правят”.

 
Младото момиче е категорично, че никога не би продало тялото си, но не съди колежките си, които го правят. „Продължавам да уважавам тези, които приемат такива предложения”, казва още тя и добавя, че ще направи всичко по силите си, за да промени нещата. Джаз разбира, че това може да отнеме много години, но „някой трябва да започне да се бори“.

Източник: Блиц

Още от категорията
Коментари