Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Чудната история на една сватбена рокля-Въобще не е за вярване! Чудната история на една сватбена рокля-Въобще не е за вярване!
Facebook Twitter Google+Да се намери идеалната рокля е много трудна задача за невестата. А тази година цели 12 момичета си избраха един и същ... Чудната история на една сватбена рокля-Въобще не е за вярване!

Да се намери идеалната рокля е много трудна задача за невестата. А тази година цели 12 момичета си избраха един и същ модел.

  Даунетта Хайнц, персонален треньор от щата Небраска отбелязвала първата си годишнина от сватбата и се замислила какво да направи със своята сватбена рокля.

Тя решила да публикува във Фейсбук съобщение за това, че иска да подари в добри ръце своя сватбен тоалет, но ще го получи именно онази невеста, която не може да си позволи такава премяна, пише  New York Post.

 

„Ако мога да помогна на някой да се почувства по-добре в най-специалния си ден, то с удоволствие ще го направя“, споделя Даунетта Хайнц.  Но кандидатките за роклята се оказали цели 12. Всяка от тях споделила своя интересна история за това, защо именно тя трябва да получи роклята. Тогава Даунетта решила да помогне на всички. Тя попитала, дали те не биха искали да се редуват? Момичетата, естествено, се съгласили.    

В миналото госпожа Хайнц и нейният мъж изпитвали сериозни финансови проблеми, затова тя много добре знае колко е важно да се икономисва. Роклята ѝ, която струва 1200 долара, зарадвала, освен нея, цели 12 невести. Една от „сестринството на пътуващата сватбена рокля“ вече сподели своите впечатления: „Когато я облякох, тя бе в идеално състояние, пасна ми като ръкавица“. Хайнц се надява, че роклята ще продължи да пътешества, докато не ѝ трябва поне едно химическо чистене или не се износи. 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари