Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Кои жени действат като наркотик за мъжете? Кои жени действат като наркотик за мъжете?
Facebook Twitter Google+Представителите на силната половина от човечеството са склонни към извънбрачна афера най-често с жени с малки брадички и пълни бузи, сочи ново... Кои жени действат като наркотик за мъжете?

Представителите на силната половина от човечеството са склонни към извънбрачна афера най-често с жени с малки брадички и пълни бузи, сочи ново проучване на специалисти от университета в Стърлинг.

Мъжете свързват тези черти с привлекателност и сексапил. Те са показателят за здраве и младост, което подсъзнателно събужда репродуктивния ген на силния пол.

В експеримента участват 393 хетеросексуални мъже, 207 от които имат постоянен партньор.

Те трябвало да оценят снимки на няколко европейки и няколко японки в два варианта. Единият бил обработен за добавка на малко по-женствени черти.

 

Резултатите показват, че жените с по-изразени черти, с по-големи бузи, но в същото време малка челюст и плътни устни са за предпочитане за несериозна забежка, независимо от семейното им положение. 
 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари