Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Появиха се след раждането. Мазах с какво ли не – напразно… Докато не опитах ТОВА – сега кожата ми е съвършена и без грозни петна! Появиха се след раждането. Мазах с какво ли не – напразно… Докато не опитах ТОВА – сега кожата ми е съвършена и без грозни петна!
Facebook Twitter Google+Кафявите пигментни петна – проблем, който е познат на мнозина. Той създава огромен дискомфорт, особено ако дефектите се появят по лицето. Но традиционната медицина знае много... Появиха се след раждането. Мазах с какво ли не – напразно… Докато не опитах ТОВА – сега кожата ми е съвършена и без грозни петна!

Кафявите пигментни петна – проблем, който е познат на мнозина. Той създава огромен дискомфорт, особено ако дефектите се появят по лицето. Но традиционната медицина знае много прост и ефективен метод, които ще помогне да се отъртвете от грозните петна.

Чудото се нарича отвара от змийско мляко (халедониум). Това растение не само ефективно премахва тъмните петна, но също така допринася за лечението на други дефекти на кожата. За да се приготви лека, трябва да се използват прясно отрязани листа от растението.Пигментни петна

Отвара против пигментни петна:

СЪСТАВКИ

1 супена лъжица смачкани листа от змийско мляко
150 грама вода

Залейте листата с вряща вода и изчакайте, докато инфузията се охлади, след което прецедете. Обтривайте лицето с получения лосион всеки ден преди лягане с памучен тампон. Ежедневно приготвяйте нова доза от средството. Придържайте се към този курс на лечение в продължение на 2 месеца.

Възползвайте се от тази доказан метод и след 2 седмици ще забележите видими резултати!

Източник: За жената

 

Още от категорията
Коментари