Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Какво ще е модерно тази есен и зима? Най- актуалните тенденции в дрехите, обувките и цветовете (снимки) Какво ще е модерно тази есен и зима? Най- актуалните тенденции в дрехите, обувките и цветовете (снимки)
Facebook Twitter Google+      Ризите с викториански якички също са задължителен елемент от визията този сезон, който обещава да придаде пленителна романтична нотка.... Какво ще е модерно тази есен и зима? Най- актуалните тенденции в дрехите, обувките и цветовете (снимки)

 

 

 

Ризите с викториански якички също са задължителен елемент от визията този сезон, който обещава да придаде пленителна романтична нотка.

За дамските колекции този сезон дизайнерите взимат назаем не от момчетата, а от мъжете.

Това си личи от оversized палтата с подплънки върху раменете, които според модните асове трябва да са част от облика на дамите тази есен.

Найлоновите блейзери са истински хит през новия сезон, който идеално се съчетава както с ежедневен тоалет, така и е перфектното допълнение към офис визията.

Този нюанс на кафявото беше хит при червилата през 90-те, а този сезон ще е издигнат на пиедестал не в грима, а при облеклата. От рокли до кашмирени пуловери – всичко, потопено в шоколадов тон, ще е актуално през идните месеци.
 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари