Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тя е на 64, но годините сякаш бягат от нея и няма грам бръчки! Най-накрая ми разкри тайната си рецепта Тя е на 64, но годините сякаш бягат от нея и няма грам бръчки! Най-накрая ми разкри тайната си рецепта
Facebook Twitter Google+Направете си домашен крем, който ще ви се отплати подобаващо. Рецептата е проста и чудотворната: Необходими съставки: 1 жълтък 2 супени лъжици бадемово... Тя е на 64, но годините сякаш бягат от нея и няма грам бръчки! Най-накрая ми разкри тайната си рецепта

Направете си домашен крем, който ще ви се отплати подобаващо. Рецептата е проста и чудотворната:

Необходими съставки:

1 жълтък

2 супени лъжици бадемово масло (или зехтин)

½ лъжица мед

2 супени лъжици вазелин (медицински)

Приготвяне:

Вазелинът го разтопете на пара. След няколко минути, когато е напълно разтопен, вдигнете от огъня и добавяте останалите съставки. Разбърква се хубаво, докато се изравни сместа. Кремът поставяте в подходящ съд и се съхранява в хладилник.

* Този домашен крем е идеално средство за грижа за кожата: хидратира, изравнява тена, намалява дълбоките бръчки и забавя стареенето.

Подходящ за всички типове кожа.

Видими резултати се забелязват само след 7 дни редовна употреба. Тези, които се грижат за кожата си, ще обикнат този крем.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари