Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
КОКО ДИНЕВ РАЗБРА ТОКУ-ЩО, ПОДСКОЧИ ДО ТАВАНА ОТ ЯД! ВИЖТЕ САМО КОЙ Е НОВОТО ГАДЖЕ НА ЕМИЛИЯ! ЗАВЪРТЯ САМИЯ КОКО ДИНЕВ РАЗБРА ТОКУ-ЩО, ПОДСКОЧИ ДО ТАВАНА ОТ ЯД! ВИЖТЕ САМО КОЙ Е НОВОТО ГАДЖЕ НА ЕМИЛИЯ! ЗАВЪРТЯ САМИЯ
Facebook Twitter Google+Мистерията покрай новия любим на Емилия е разгадана Откакто Емилия се раздели с Коко Динев, тя сияе от щастие. Този факт не... КОКО ДИНЕВ РАЗБРА ТОКУ-ЩО, ПОДСКОЧИ ДО ТАВАНА ОТ ЯД! ВИЖТЕ САМО КОЙ Е НОВОТО ГАДЖЕ НА ЕМИЛИЯ! ЗАВЪРТЯ САМИЯ

Мистерията покрай новия любим на Емилия е разгадана

Откакто Емилия се раздели с Коко Динев, тя сияе от щастие. Този факт не остана незабелязан от феновете й. И за всичко това си има причина. Пайнерката се носи на крилете на любовта.

Въпреки, че тя упорито пази в тайна самоличността на новия си любим, „Галерия“ разгада мистерията покрай него.

Бившата на Коко Динев има връзка с топ мафиот. Емилия заби поморийския бос Румен Бахлев. Въпреки, че името му не присъства в крими хрониките толкова често колкото имената на Брендо и Маргините,  в пирамидата Бахлев е много над тях. Той е сочен като трафикант номер едно у нас. Наричат го още Черния принц.

Преди време Румен Бахлев имаше връзка с друга фолк дива. Това е певицата Лиа, която стана известна благодарение на връзката си с мафиота.

Изданието разкрива още, че трафикантът е лудо влюбен в Емилия. Той се държи с нея като с принцеса. Постоянно я ухажва и я изненадва със скъпи подаръци. Последно й подарил луксозен джип. Но Емилия се опитва да запази в тайна подаръка му, тъй като не желае да дразни Коко Динев.

Клюките гласят още, че разследвания от НАП Румен Бахлев, е интимен с Емилия още от времето, в което тя живееше с Коко Динев под един покрив. Дали бизнесменът е бил наясно с паралелната връзка на бившата си половинка, това остава загадка.

Румен Бахлев, който е родом от Поморие, притежава автопарк за около 1 милион лв. Едно от луксозните му возила вече е притежание на Емилия.

Новият й любим е собственик и на голяма луксозна кооперация в родния си град. Той притежава и няколко просторни апартамента в столицата, пише изданието./bradva

Още от категорията
Коментари