Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Първата дама на Франция впечатли всички в Гърция с шикозен и същевременно скромен тоалет! (снимки) Първата дама на Франция впечатли всички в Гърция с шикозен и същевременно скромен тоалет! (снимки)
Facebook Twitter Google+Съпругата на френския президент Бриджит Макрон потвърди мита за шик французойката. Тя впечатли с дискретен черен панталон, бяла риза, черни обувки и... Първата дама на Франция впечатли всички в Гърция с шикозен и същевременно скромен тоалет! (снимки)

Съпругата на френския президент Бриджит Макрон потвърди мита за шик французойката.

Тя впечатли с дискретен черен панталон, бяла риза, черни обувки и бяла чанта по посещението си в Гърция. Последните две носят подписа на Louis Vuitton, френска модна къща, пише „Български новини“.

След като колата с двойката пристигна в президентския дворец и се спря на червения килим, двамата, придружени от гръцкия президент

Прокопис Павлопулос и съпругата му Сиси, преминаха по червения килим.

Всъщност, двойката не се поколеба да се държи за ръка, показвайки колко силна е любовта им. За посещението си в Атина, първата дама на 

Франция избра от любимата си френска модна компания чанта, обувки и панталони на цена $ 7,800. Бижутата, които първата дама на Франция носеше също впечатлиха. Тя бе сложила впечатляващ пръстен с голям сапфир.


 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари