Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Да загубиш 45 кг за две години: Трансформацията на една горда майка (СНИМКИ) Да загубиш 45 кг за две години: Трансформацията на една горда майка (СНИМКИ)
Facebook Twitter Google+Майка на три деца от Нова Зеландия разкри как е успяла да загуби 45 килограма за две години. Натали Джеймс, която е... Да загубиш 45 кг за две години: Трансформацията на една горда майка (СНИМКИ)

Майка на три деца от Нова Зеландия разкри как е успяла да загуби 45 килограма за две години. Натали Джеймс, която е на 34 години, казва, че преди е яла макаронени изделия пет пъти в седмицата, към които често е добавяла и сирене.

„Вече не си позволявам да ям подобни храни, а когато това се случи, се чувствам подута и ми става тежко“, разказва Натали. Тя има три деца, които са под 8 години, като най-малкият – Фин, е роден със сериозно заболяване.

 

34-годишната майка разказва още, че винаги е поставяла себе си на последно място, докато е отглеждала децата си – нещо, което правят много майки. 

„Когато станеш майка, в малка степен губиш самия себе си. Превърнах се единствено в нечия майка, така че беше време да направя нещо и за себе си“, споделя Натали.

Макар тя винаги да е била по-едра, включително и в гимназията, Джеймс забелязала по-голяма промяна, след като ражда децата си. 
„Полуфабрикатите бяха огромна част от живота ни, но трябваше да поставя себе си сред приоритетите и да си отделя време“, продължава разказа си променената вече майка, като допълва: „Толкова по-лесно е, ако човек има подкрепа от семейството, в противен случай се озоваваш в един омагьосан кръг“. 

За да свали 45 кг, Натали прави драстични промени в хранителния си режим, като за целта използва приложение, което следи какво е изконсумирала.

„Вече ям по-чисто – диетата ми се състои основно от зеленчуци, постно месо, яйца, кисело мляко и плодове“, обяснява още Джеймс. 
Освен това, тя посещава фитнес залата три пъти седмично като тренировката ѝ е с личен треньор и е базирана на силовите тренировки, а веднъж-два пъти в седмицата тренира сама. Натали обяснява, че първата стъпка винаги е най-трудната, но просто трябва да бъдем силни и да го направим.

Източник: tialoto.bg

Още от категорията
Коментари