Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Намерил си по-млада приятелка и изгонил съпругата си: На следващия ден я видял по телевизията и останал в шок! Намерил си по-млада приятелка и изгонил съпругата си: На следващия ден я видял по телевизията и останал в шок!
Facebook Twitter Google+Холандка спечелила джакпот от 2,1 милиона евро, по време на бракоразводното си дело получи изненадващо решение на холандския съд, според което джакпота не трябва да се разделя с... Намерил си по-млада приятелка и изгонил съпругата си: На следващия ден я видял по телевизията и останал в шок!

Холандка спечелила джакпот от 2,1 милиона евро, по време на бракоразводното си дело получи изненадващо решение на холандския съд, според което джакпота не трябва да се разделя с бившия й съпруг, който избягал с по-млада жена.
 
В обяснението Амстердамския съд посочва, че двойката е направила опис на имуществото, което е трябвало да бъде разделено в момента, когато е подадено заявлението за развод – 20.10.2014, а разводът е одобрен през юни 2015 година.
 
Холандката спечелила 2,1 милиона евро от лотарията на 1 януари 2015 година.


 
Мъжът и бившата му съпруга през цялото време на брака си винаги играли на игри на късмета с общи пари от дома и печалбата трябвало да бъде разделена.
 
Съдията отговорил, че е имал представа за факта, че холандската двойка разделила общите си финансии най-малко четири години по-рано, защото мъжът отишъл да живее с новата си партньорка. Неговата тогавашна съпруга, подчертала на съдията, че мъжа й направил това с пари от собствената си банкова сметка, поради което печалбата не е обща.
 
Решението е взето на 23 декември. Съдията разделил останалото имущество на стойност, която общо възлиза на 10 000 евро, а мъжът не получил нищо от печалбата от лотарията.
 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари