Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Емилия с голям моден гаф, чак да не повярваш. Този път определено не избра точната рокля, какво ще кажете? (снимка) Емилия с голям моден гаф, чак да не повярваш. Този път определено не избра точната рокля, какво ще кажете? (снимка)
Facebook Twitter Google+ Чалга дивата Емилия съвсем се е запуснала и освен че износва стари дрешки напоследък, визията й няма нищо общо с някогашното... Емилия с голям моден гаф, чак да не повярваш. Този път определено не избра точната рокля, какво ще кажете? (снимка)

Чалга дивата Емилия съвсем се е запуснала и освен че износва стари дрешки напоследък, визията й няма нищо общо с някогашното весело момиче на фолка, видя HotArena.
Фенове се потресоха от подбора на прилепнала рокличка на едно от последните й участия в Пловдив и даже се породиха въпроси да не би Емилия да е отново бременна.
Кичозният разноцветен тоалет пук допълнително караше присъстващите да се заглеждат в несъвършенствата по тялото й.
Емилия навярно обаче хич не се свени да е първенец в класацията по кич, тъй като неведнъж е казвала в свои интервюта, че се чувства селско момиче.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари