Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Задължително преди да пристъпите към крачката да си вадите сливиците, трябва да пробвате и това Задължително преди да пристъпите към крачката да си вадите сливиците, трябва да пробвате и това
Facebook Twitter Google+Този съвет за лечение на ангина и зачервено гърло се базира на монголска природна рецепта. Ето какво да направите. Смелете в кафемелачка... Задължително преди да пристъпите към крачката да си вадите сливиците, трябва да пробвате и това

Този съвет за лечение на ангина и зачервено гърло се базира на монголска природна рецепта. Ето какво да направите.
Смелете в кафемелачка 1/2 чаена чаша семена от кимион и ги залейте с 1 чаена чаша вода.

Сварете ги за 15 минути.

Ще получите гъста маса, подобна на утайка от кафе. След това прецедете, разредете с 1/4 чаена чаша вода и оставете да заври отново. Махнете от огъня и добавете към инфузията 1 супена лъжица коняк.
На всеки половин час пийте по 1 супена лъжица от готовия лек. В рамките на 2 часа болките в гърлото ще започнат да отшумяват и ще ви става все по-лесно да преглъщате. След 4 часа лечението е завършено и ангината всъщност отминава. Но ако болестта е тежка, може да продължите да пиете от отварата и по-дълго.
Тя е подходяща и за тези, които са склонни към чести настинки, тонзилити, фарингити и трахеити.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари