Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Безценни са! Пестят ми сума време и пари в кухнята – 10 практични хитрости на една заета мама. Безценни са! Пестят ми сума време и пари в кухнята – 10 практични хитрости на една заета мама.
Facebook Twitter Google+Никога не съм мислила, че ще прекарвам толкова много време в кухнята! Но когато се роди детето ни, стана много трудно да намирам време за... Безценни са! Пестят ми сума време и пари в кухнята – 10 практични хитрости на една заета мама.

Никога не съм мислила, че ще прекарвам толкова много време в кухнята! Но когато се роди детето ни, стана много трудно да намирам време за домакинската работа и другите задъжления.

Затова се опитах да опростя максимално нещата и така научих няколко ценни съвета. Те превърнаха работата ми в истинско удоволствие, спестиха ми време и немалко пари!

Споделям ги с вас и се надявам да ви бъдат от полза:

Съветите на една домакиня

Може да сварите яйца, можете да ги сготвите на омлет, но можете да направите и друго! Семейството ми обича печени яйца – само трябва да ги пуснате в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 минути и ще получите перфектното ястие!яйца

Не приготвям такос по традиционната рецепта, а се опитах да опека тънки питки във фурната, като поставих парчета тесто върху решетката по този начин. Стана страшно вкусно, а най-важното е да намерите най-подходящия сос!такос

Използвайки белачката за зеленчуци може да нарежете лука много ситно и много бързо.

лук

Супер доволна съм от този елегантен вариант на ягоди със сметана!ягоди

Шишчета – чудесен инструмент в ръцете на човек с много фантазия!

ягоди със сметана

Много е удобно да се съхраняват спагети в дълга кутия от чипс.спагети

Корковите тапи от вино – от тях стават идеални закопчалки за всеки пакет, освен това изглеждат адски стабилно.опаковки

С помощта на магнити и обикновен тиган винаги можете да държите малките листчета с рецепти или списъци за пазаруване под око …тиганиЗакачалките за панталони също ще ви свършат работа: рецептите ви ще бъдат на видно място!

Ако мразиш да вадите костилките на черешите, определено трябва да си направита такава умна тапа! Просто трябва да извиете двата зъба на най-обикновена вилица и ще си имате супер инструмент!черешичереши снимка

Напълнете балони с вода и ги замразете. Най-находчивият трик за охлаждане на алкохолни напитки!вино

Подправките могат успешно да се съхраняват в кутии от бонбонки „Tick-так“.подправки

От наличните продукти може да направите стилна закуска и да я поднесете не по-лошо, отколкото в ресторанта.

Ето няколко идеи:канапе

Гениална идея – направете си желе от диня в кората на динята! Този десерт ще вземе акъла на всички на семейния пикник! 

диня снимка

Когато искам нещо вкусно и полезно в същото време,  правя тези ябълкови пръстени, покрити със захар и канела. Няма по-просто нещо, но се харесват на всички!

 

ябълкови кръгчета

 

Още от категорията
Коментари