Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Петканов разкри дълго пазена тайна за връзката си с шавливата Алекс и остави всички с пръст в уста! Петканов разкри дълго пазена тайна за връзката си с шавливата Алекс и остави всички с пръст в уста!
Facebook Twitter Google+„Аз съм изневерявал също и я разбирам. Бил съм с други жени, докато сме били във връзка. Проблемът не беше изневярата. Чисто... Петканов разкри дълго пазена тайна за връзката си с шавливата Алекс и остави всички с пръст в уста!
„Аз съм изневерявал също и я разбирам. Бил съм с други жени, докато сме били във връзка. Проблемът не беше изневярата. Чисто биологично, жената е плячката, а ние сме ловците.

Това, което мен ме нарани е отношението й след това. Ние поддържахме връзка и всичко беше наред, но аз бях полудял вътрешно. Пожелах й на добър път, но тя не реагира“, разказва Петканов.
„За мен жените изневеряват емоционално, а за нас е спорт. Физическият контакт с момиче за мен е спорт, но тя е емоционална“, допълни Даниел. Мегз призна, е знае за цялата раздяла и сподели, че Алекс неведнъж и е казвала колко много съжалява за грешката си и че не е искала да стане така.
„Най-важното в живота на един човек е да е щастлив и здрав. Щастието не се ражда, когато се прибереш вкъщи и масата е отрупана, а когато виждаш очите на онзи, който желаеш и той желае теб. Това е себеотдаване“, допълни Мария. Всички в Къщата са убедени, че чувствата между двамата бивши не са изчезнали и любовта все още гори. А когато попитаха Даниел дали още я обича, той не отрече.

Източник: Блиц
Още от категорията
Коментари