Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Майка от ада: Децата съхранява заключени в клетки, когато ги освободили, пълзели като змии Майка от ада: Децата съхранява заключени в клетки, когато ги освободили, пълзели като змии
Facebook Twitter Google+Срещу 38-годишната Малиста е предявено обвинение за малтретиране и пренебрегване на децата ѝ, а две от тях, от общо пет, на възраст... Майка от ада: Децата съхранява заключени в клетки, когато ги освободили, пълзели като змии

Срещу 38-годишната Малиста е предявено обвинение за малтретиране и пренебрегване на децата ѝ, а две от тях, от общо пет, на възраст от 2 и 3 години държала затворени в клетки с решетки, които могат да се отварят само от външната страна.

Останалите деца са открити да живеят в мръсотия в близката къща в Мирс.

Кейт Бонивел, социалната работническа подробно описва шокиращата сцена, когато влязла в дома на Малиста на 28 юни. Тя в предварителното изслушване казва, че трябвало повече от 20 минути, за да освободи децата от импровизираните клетки, въпреки че използвала електрическа отвертка.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари