Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Медицински феномен: Тя забременя, след като вече беше бременна Медицински феномен: Тя забременя, след като вече беше бременна
Facebook Twitter Google+В период от само 10 дни една жена забременяла два пъти. Вярвате или не, възможно е, да се зачене, ако жената вече е... Медицински феномен: Тя забременя, след като вече беше бременна

В период от само 10 дни една жена забременяла два пъти.

Вярвате или не, възможно е, да се зачене, ако жената вече е бременна. Това се случи с Кели Хил, която беше бременна два пъти в десетдневен период.

olivija-sarlot6

А именно, Кайли и нейният съпруг не могат да имат деца, защото има проблем с яйчниците и нямала овулация.

 След като получила хормонална терапия, Кели забременяла два пъти. Това явление е толкова рядко, че са наблюдавани само 10 такива случая в света.

olivija-sarlot7

-Това явление се нарича суперфетация . Рядко се случва, но това ми се случи. Вече бях бременна, когато се появи втора оплодена яйцеклетка. Така че бебетата ми са с разлика от 10 дни, обясни Калей, пише Daily Mail.

Още по-изненадващо е, че тя имала секуален контакт със съпруга си само веднъж, при първото зачеване.

olivija-sarlot3 

olivija-sarlot5

- Помислете си само. Неговата семенна течност е оцеляла в продължение на 10 дни и е оплодила и друга клетка, изненадващо, казва Кайли, която роди през декември миналата година.

Момичетата Оливия и Шарлот показаха голяма разлика в теглото и развитието след раждането, но сега и двете са здрави и щастливи момичета, които получават първия си рожден ден.

olivija-sarlot 

olivija-sarlot1 

olivija-sarlot2

olivija-sarlot4

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари