Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
5 тайни на вашата любовна връзка, които не бива да разкривате пред другите 5 тайни на вашата любовна връзка, които не бива да разкривате пред другите
Facebook Twitter Google+Често споделяме нашите радостни и тъжни моменти с другите, но има неща, които трябва да задържим за себе си, особено когато те се... 5 тайни на вашата любовна връзка, които не бива да разкривате пред другите

Често споделяме нашите радостни и тъжни моменти с другите, но има неща, които трябва да задържим за себе си, особено когато те се отнасят до любовна ви връзка.
Прочетете петте теми, които не бива да споделяте с останалите:

Чувства и тайни

Прекомерната откритост може да бъде болезнена за партньора ви, защото той ви разкрива най-дълбоките си тайни. Определена информация не е предназначена за ушите на други хора, така че я пазете за себе си.

Караници и скандали

Във всяка връзка има караници и скандали, но те се отнасят само за вас.

Има шансове да преодолеете проблема, който имате и да си простите, но вашите приятели или семейства ще се чувстват дълго време неприязън към вашия партньор.

Интимен живот

Спалнята ви е запазена само за двама ви. В противен случай вие застрашавате доверието на партньора си, ако имате навика да споделяте интимните си детайли с други хора. Опитайте се да се поставите в кожата му и да осъзнаете как ще се почувствате на негово място.

Финансови проблеми

Ако имате нужда от финансова помощ, първо говорете с партньора си, след което помислете каква следваща стъпка ще предприемете.

Недостатъци

С течение на времето ще свикнете с всички недостатъци на партньора си, така че не е добра идея постоянно да се оплаквате на приятелите или семейството си.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари