Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ето семейството, което се сдоби с двадесетото си бебе-Ето какъв автомобил използват, за да пътуват Ето семейството, което се сдоби с двадесетото си бебе-Ето какъв автомобил използват, за да пътуват
Facebook Twitter Google+Най-многобройното английско семейство се сдоби с двадесетото си бебе и сподели пред metro.co.uк, че възнамерява то да им е последно. 42-годишната Сю... Ето семейството, което се сдоби с двадесетото си бебе-Ето какъв автомобил използват, за да пътуват

Най-многобройното английско семейство се сдоби с двадесетото си бебе и сподели пред metro.co.uк, че възнамерява то да им е последно. 42-годишната Сю Радфорд роди момче на име Арчи.
46-годишният Ноел си направил вазектомия по време на деветата бременност на жена си, но след това си възстановил плодовитостта. Сега обаче той настоява: „И двамата смятаме, че стига толкова. Малко сме тъжни, но трябва да престанем и да се радваме на децата, които имаме.“ Семейството живее в къща с 10 спални и притежава 15-местен миниван, който вече не им е достатъчен, ако искат да пътуват всички заедно.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари