Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Послушах сестра ми и сложих аспирин в пералнята: Когато извадих дрехите, не можех да повярвам Послушах сестра ми и сложих аспирин в пералнята: Когато извадих дрехите, не можех да повярвам
Facebook Twitter Google+Често след пране на белите дрехи в пералнята, те могат да променят цвета си и да станат сиви. Независимо колко пъти сте се опитали да премахнете сивото,... Послушах сестра ми и сложих аспирин в пералнята: Когато извадих дрехите, не можех да повярвам

Често след пране на белите дрехи в пералнята, те могат да променят цвета си и да станат сиви. Независимо колко пъти сте се опитали да премахнете сивото, дрехите остават същите.
За щастие, има лесно решение. Само трябва да поставите 325 mg аспирин в 2 литра гореща вода. Нека таблетките се разтварят във водата.
Потопете дрехите си в тази вода и я оставете за около 7 часа. Можете също така да поставите таблетка с аспирин в пералната машина, тъй като таблетката ще се разтвори по-добре.
След седем часа можете да извадите дрехите и да ги изсушите.
С използването на аспирин няма да се налага да харчите пари за различни избелващи препарати. 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари