Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Докато жена му ражда, акушерката извикала бащата с думите „Бързо снимайте това! Такова нещо рядко се случва! Докато жена му ражда, акушерката извикала бащата с думите „Бързо снимайте това! Такова нещо рядко се случва!
Facebook Twitter Google+В социалните мрежи се появи снимка, направена от съпруга по време на раждането на съпруга му.   Всъщност, пъпната връв на бебето... Докато жена му ражда, акушерката извикала бащата с думите „Бързо снимайте това! Такова нещо рядко се случва!

В социалните мрежи се появи снимка, направена от съпруга по време на раждането на съпруга му.
 
Всъщност, пъпната връв на бебето е вързана на възел на едно място, което би могло да причини сериозен проблем.
 
Пъпната връв захранва бебето с кислород и хранителни вещества, които са необходими за развитието му и играе решаваща роля в организма. Обикновено тя е с дължина около 60 сантиметра, а ако е по-дълга от средното, възможно е да се увие около врата на бебето.
Същото важи и за възела – той може и не трябва да бъде вързан на възел, като за съжаление в много случаи, когато това стане, коства живота на бебето.
 
За щастие в този случай бебето дошло на бял свят здраво и живее без никакви проблеми. Ето защо те го наричат бебето „бебе-чудо“.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари