Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Първият голям сняг в България за 2017 вече е факт! Ето къде се сипе сняг на парцали Първият голям сняг в България за 2017 вече е факт! Ето къде се сипе сняг на парцали
Facebook Twitter Google+ Първият голям сняг в страната вече е факт. Прогнозите на синоптиците се оправдаха и бяла покривка започна да се образува на... Първият голям сняг в България за 2017 вече е факт! Ето къде се сипе сняг на парцали

Първият голям сняг в страната вече е факт. Прогнозите на синоптиците се оправдаха и бяла покривка започна да се образува на места в България.

Най-страшно е положението на хижа Мусала , съобщава Блиц.

Още на пети септември медията писа, че на връх Мусала е прехвърчало сняг, но сега положението е много по-сериозно. Нашият читател на изпрати снимки, на които се вижда, че по пътеката между кабинковия лифт на писта „Ястребец“ и хижа Мусала е истински ад. Снегът се изсипва на парцали и бързо всичко в Рила става бяло. Има и силен вятър. В момента времето в Рила не е подходящо за туризъм, защото на места се е появила и гъста мъгла. Метеоролозите обещават подобряване на времето от утре в цялата страна, но днес не е за планина.

Още от категорията
Коментари