Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Супер-мощ без аналог! Домашен пилинг изтръгва и последната черна точка от корен – не сте виждали кожата си толкова чиста! Супер-мощ без аналог! Домашен пилинг изтръгва и последната черна точка от корен – не сте виждали кожата си толкова чиста!
Facebook Twitter Google+Пред проблема с  черните точки  е изправен почти всеки човек.  Повишена секреция на мастните жлези , неправилни домашни грижи, неправилно хранене – това са само... Супер-мощ без аналог! Домашен пилинг изтръгва и последната черна точка от корен – не сте виждали кожата си толкова чиста!

Пред проблема с  черните точки  е изправен почти всеки човек.  Повишена секреция на мастните жлези , неправилни домашни грижи, неправилно хранене – това са само няколко причини за това явление. Във всеки случай комедоните не са много атрактивни и често пораждат комплекси.

черни точки

Вероятно знаете много начини  как да премахнете черни точки сами

. Но ако още не сте намерили перфектното средство, може би сега е моментът да се възползвате от нашето предложение: щастливи сме да споделим с вас рецептата, помогнала на много хора.

Убиец на черни точки

СЪСТАВ:

ментова паста за зъби
сол
2-3 кубчета лед

ПРИГОТВЯНЕ И ПРИЛОЖЕНИЕ:

Смесете 2 супени лъжици паста за зъби и 1 супена лъжица сол. Разбъркайте добре.премахване на черни точки

Нанесете сместа върху зоните с черни точки и я оставете за 5 минути (до сухо).пилинг за черни точки

Измийте хубаво с вода със стайна температура, като същевременно масажирате кожата . След това обтрийте лицето с лед, за да затворите порите. черни точки

В резултат на това ще имате абсолютно чиста кожа . Ментовата паста за зъби помага да се отворят порите и убива всички бактерии, а солта е естествен антибиотик и действа като пилинг. Някои зони е възможно да се зачервят, но това е нормална реакция на кожата. На собствениците на суха кожа след процедурата се препоръчва да приложат хидратиращ крем.

без черни точки
Не пропускайте да опитате – резултатът ще ви зарадва! Не забравяйте да споделите рецептата с приятелите си!

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари