Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тя е медицинска сестра в кардиологичното отделение, но не случайно мъжете като видят тялото й получават сърцебиене (снимки) Тя е медицинска сестра в кардиологичното отделение, но не случайно мъжете като видят тялото й получават сърцебиене (снимки)
Facebook Twitter Google+Бихте ли си помислили, че тази секси блондинка вместо на манекенството се е посветила на здравеопазването? Американката Лорейн Дрейн работи като медицинска... Тя е медицинска сестра в кардиологичното отделение, но не случайно мъжете като видят тялото й получават сърцебиене (снимки)

Бихте ли си помислили, че тази секси блондинка вместо на манекенството се е посветила на здравеопазването?

Американката Лорейн Дрейн работи като медицинска сестра не къде да е, а в кардиологичното отделение. Като се има предвид зашеметяващия й външен вид, със сигурност много от пациентите вдигат кръвно само като я зърнат.

Лорейн Дрейн живее във Флорида вече осем години.

Когато не е на работа в болницата, намира време и за хобито си – фитнеса и понякога дори замества като инструкторка. Съблазнителните й снимки са хит в интернет, а самата тя разкрива, че за красива фигура има само два пътя – твърди тренировки и правилна диета. В Инстаграм Лорейн има над 4 милиона последователи от целия свят. Като гледа човек снимките й, не е трудно да отгатне защо:

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари