Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Най- яката жена събра всички погледи на нашето Черноморие и има защо, няма как да не се обърнеш след нея (снимки) Най- яката жена събра всички погледи на нашето Черноморие и има защо, няма как да не се обърнеш след нея (снимки)
Facebook Twitter Google+Руската културистка Наталия Кузнецова се превърна в хит в социалните мрежи и бе обявена за най-силната жена в света, събирайки 200 хиляди последователи в... Най- яката жена събра всички погледи на нашето Черноморие и има защо, няма как да не се обърнеш след нея (снимки)

Руската културистка Наталия Кузнецова се превърна в хит в социалните мрежи и бе обявена за най-силната жена в света, събирайки 200 хиляди последователи в социалните мрежи. 26-годишната дама е висока 1,70 метра и тежи 100 килограма, като тренира от 14-годишна. Кузнецова предизвика фурор и уплаши мнозина мъже със снимките си в „Инстаграм“, като на тях се виждат популярните родни морски дестинации Равда, Несебър, Бургас и Слънчев бряг, а последната й снимка е отпреди ден от плажа в Свети Влас.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари