Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тенденция, която спечели всички дами по света (Галерия) Тенденция, която спечели всички дами по света (Галерия)
Facebook Twitter Google+Ако искате да бъдете модерни и градски, тогава чорапогащите с принт са правилният избор за вас. Моделът може да е различен, а... Тенденция, която спечели всички дами по света (Галерия)

Ако искате да бъдете модерни и градски, тогава чорапогащите с принт са правилният избор за вас. Моделът може да е различен, а изборът зависи от вашия повод. Ако сте дръзки момичета, изберете чорапогащи с впечатляващи цветове.

Чантата ще обогати вашата комбинация, а за вечерта и партита, може да вземе решение за малка или голяма мрежа.

Всичко зависи от вашия характер и как искате да изглеждате, защото винаги първото впечатление е най-важно.

„Специалните чорапогащи от сегашните тенденции на модния подиум следват сезонната история и допълват пълния стил на всяка жена. Този сезон ще бъде актуална геометрия с контрастни цветове и подчертани форми, както и специфични истории, които в комбинация с обикновена рокля или пола изглеждат елегантни и съвременни „, съветва Иван Кнез, моден дизайнер.

Най-важното е, че през зимния период чорапогащите са моден детайл, но и най-добрият приятел на жените, които искат да се чувстват комфортно, удобно и топло.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари