Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Подобрената златна маска у дома, кара кожата за блести като злато! Подобрената златна маска у дома, кара кожата за блести като злато!
Facebook Twitter Google+Тази пилинг маска за премахване на косъмчета не само помага за отстраняване на леки и умерени косъмчета, но и премахване на черни... Подобрената златна маска у дома, кара кожата за блести като злато!

Тази пилинг маска за премахване на косъмчета не само помага за отстраняване на леки и умерени косъмчета, но и премахване на черни точки, кистички, запушени пори, мръсотия и замърсяване на кожата. Не само това, тя ви дава блестяща кожа. Не е нужно да се харчат пари в салони за красота, можете да направите това у дома си с тази лесна маска.

съставки:

Куркума Розова вода Доматен сок

Какво да направите:

Смесете съставките за маската в купа, количеството трябва да е достатъчно за лицето ви.  Добавете няколко капки розова вода и няколко капки доматен сок.  Добавете щипка куркума на прах.  Разбъркайте го много добре.  Нанесете дебел слой от тази маска на чистото си лице с чиста четка за грим.  Оставете да изсъхне напълно.  Премахнете го в противоположна посока от растежа на космите.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари