Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Бръчките изчезват само за 7 дни. Най- мощният домашен крем, който впечатли даже най- недоверчивите жени Бръчките изчезват само за 7 дни. Най- мощният домашен крем, който впечатли даже най- недоверчивите жени
Facebook Twitter Google+Неговото най-голямото предимство е, че се състои от напълно естествени и безопасни съставки и е подходящ за всички типове кожа. Бръчките са неизбежно явление при... Бръчките изчезват само за 7 дни. Най- мощният домашен крем, който впечатли даже най- недоверчивите жени

Неговото най-голямото предимство е, че се състои от напълно естествени и безопасни съставки и е подходящ за всички типове кожа.

Бръчките са неизбежно явление при всеки човек. Жените обикновено използват множество кремове, за да предотвратят появата им, но дори най- скъпите кремове не могат да ви гарантират напълно освобождаване от бръчки. Въпреки това има крем, който може да си направите сами и страхотно да хидратира кожата ви, изглажда бръчките и забавя стареенето.

 Неговото предимство е, че съставките са напълно естествени и безопасни и  е подходящ за всякакъв тип кожа. Резултатите са видими само за 7 дни

Съставки : 1 супена лъжица бадемово масло или зехтин, 1 жълтък, 1 чаена лъжичка мед и 2 супени лъжици вазелин.

Приготвяне : Втечнете вазелинът с помощта на водна пара.Този процес може да отнеме няколко минути. След това в него се добавят и останалите съставки. Всичко това се разбърква добре, докато не получите хомогенна маса. И кремът е готов!

Можете да съхранявате в кутия от стар крем задължително в хладилника.

Нанасяйте с леки движения, масажирайки кожата. След 30 минути можете да премахнете излишният крем с мокра кърпичка, ако чувствате, че такова нещо е необходимо.

Забележка : Необходимо е повече от един час, за да проникне дълбоко кремът в кожата, така че точно затова се препоръчва да се нанесе на лицето най-малко два часа преди сън.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари