Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Най- готините идеи за Коледен и новогодишен маникюр (много снимки) Най- готините идеи за Коледен и новогодишен маникюр (много снимки)
Facebook Twitter Google+Скоро навън ще затанцуват снежинки и ще се потопим в очарованието на бялата, зимна приказка. Ще започне едно трескаво вълнение около наближаващите... Най- готините идеи за Коледен и новогодишен маникюр (много снимки)

Скоро навън ще затанцуват снежинки и ще се потопим в очарованието на бялата, зимна приказка. Ще започне едно трескаво вълнение около наближаващите празници и почивни дни.

Забързани в делничното ежедневие и залисани в размисли за подаръци на близките, не бива да забравяме за себе си, тъй като само щастливата дама е истински пълноценна.

Мили дами, каквото и да ви предстои, никога не оставяйте грижата за себе си на втори план!

Затова сме ви подготвили няколко страхотни идеи за прекрасен празничен маникюр, с който да съберете погледите на всички и най- важното да доставите удоволствие на себе си:

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари