Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Мария Илиева взе решение да роди наследника си зад граница! Ето къде Мария Илиева взе решение да роди наследника си зад граница! Ето къде
Facebook Twitter Google+Откакто стана ясно, че Мария Илиева очаква наследник, тя е една от най-обсъжданите личности. Звездата упорито крие кой е бащата на детето... Мария Илиева взе решение да роди наследника си зад граница! Ето къде

Откакто стана ясно, че Мария Илиева очаква наследник, тя е една от най-обсъжданите личности. Звездата упорито крие кой е бащата на детето й и все още не е коментирала официално предстоящото щастливо събитие, макар че показа бременното си коремче в мрежата.

Приближени до изпълнителката коментират, че тя е взела решение да роди наследника си зад граница.

Звездата вече се е спряла на конкретна клиника.

Раждането на детето й ще се състои в Брюксел, пише Хот нюлс.

Както се предполага, любимият й семейството му от години живеят там. Певицата зачена от 27-годишния Георги Михайлов . Младежът е от София, но семейството му емигрирало преди години. В началото на лятото Мария Илиева посети Венеция заедно с любимия си и неговото семейство.

Оказа се, че любимият й не произхожда от богато семейство, както клюките твърдяха в началото. Бащата на Георги е бивш футболист – Иван Михайлов. През 80-е той е бил една от надеждите на младежкия отбор на ЦСКА.

Но за съжаление кариерата му на зеления килим приключва прекалено рано. Едва на 20 години Иван спира с футбола поради поредица от тежки контузии, които претърпява.

Любимият на Мария Илиева има по-малка сестра, която от години живее в САЩ. Любовта си към футбола Иван Михайлов предал и на двете си деца. Но за съжаление Георги не е има неговите успехи и сам решил да се откаже. Но за разлика от него сестра му вече гради успешна кариера в историята на женския футбол.

Преди няколко години тя се присъединила към най-силния женски отбор на САЩ и все още е част от него.

Нищо чудно детето на Мария Илиева също да наследи таланта на дядо си.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари