Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
СЛУЧИ СЕ САМО СЕДМИЦА СЛЕД КРАЯ НА БРАДЪРА! ОЖЕНИХА СЕ ПО ТВ, НО СЕГА ДАНИ И АЛЕКС ИЗНЕНАДВАЩО РЕШИХА ДА СЛУЧИ СЕ САМО СЕДМИЦА СЛЕД КРАЯ НА БРАДЪРА! ОЖЕНИХА СЕ ПО ТВ, НО СЕГА ДАНИ И АЛЕКС ИЗНЕНАДВАЩО РЕШИХА ДА
Facebook Twitter Google+След риалити сватбата, семейство Петканови се готви и за меден месец. Седмици след като си казаха „Да“ пред цяла България и станаха... СЛУЧИ СЕ САМО СЕДМИЦА СЛЕД КРАЯ НА БРАДЪРА! ОЖЕНИХА СЕ ПО ТВ, НО СЕГА ДАНИ И АЛЕКС ИЗНЕНАДВАЩО РЕШИХА ДА

След риалити сватбата, семейство Петканови се готви и за меден месец.

Седмици след като си казаха „Да“ пред цяла България и станаха семейство, Алекс и Дани Петканови ги очакват още много положителни емоции. Засега двамата нямат планове за наследници, но щурите купони със сигурност тепърва започват!

Още в Къщата Петканови си обещаха да отидат на меден месец заедно с кумата си Джулиана Гани и нейния съпруг Станимир. Силиконката се венча малко преди ВИП Брадър и изкара медения си месец в къщата.

Затова сега и двете млади семейства копнеят за едно малко, романтично бягство. А плановете им за него продължават да бъдат общи.

Двойките са решили да отделят час от хонорарите си от ВИП Брадър, за да се поглезят царски на някоя екзотична дестинация. Това вероятно ще се случи след месец два, нищо чудно и за коледните и новогодишни празници. Така, вместо да студуват и нас, ще се поздравят с новата година по бански и някой далечен плаж!

Семейство Петканови намазаха с 200 бона от риалитито. По-голямата част от тях ще похарчат, за да си спретна семейно гнездо. Е, поне 10-15 бона ще пръснат за медения си месец. Сега поне им е леко на душата, защото имат одобрението на своите родители за брака си, пише hotnews.bg.

Още от категорията
Коментари